*תירס-עדיין בתהליך, אעדכן בהמשך.
*עדשים קטנטנות שחורות-נכון, לא כזה מפתיע, אבל עד עכשיו לא רכשתי כאלה. כמה יפות-ככה טעימות. יש להן טעם חזק ומתוק, נסו ותהנו.
דברים שבא לי להנביט בהמשך: צנונית, ברוקולי, אמרנט, ושמעתי על צ'יה, מישהו מכיר? האמת שלא תזיק לי גם המלצה היכן לרכוש זרעים מעניינים נוספים.
נראה לי שהפרויקט הבא יהיה מיצי ירקות, דבר שלא תמיד כזה פשוט להתנסות בו.
אלו העדכונים להיום, אשמח לקרוא תגובות, שאלות, הערות, הארות.
סופ"ש נפלא לכולם!!!
כשאת אומרת תירס, את מתכוונת תירס יבש, כזה שעושים ממנו פופקורן?
השבמחקכן בהחלט. ועכשיו אני יודעת גם להגיד שכדאי להשרות אותו ממש יומיים, ולהקפיד על השקייה אחר כך. כבר יצא ממנו נבטוט, אבל מה לעשות עם זה עדיין אין לי רעיון...
השבמחקמגניב! אנסה.
השבמחק