קניתי מנבטה ביתית שתוכל לעמוד בכמויות הנבטים שאנחנו צורכים.
המנבטה מגיעה מאיטליה והיא מפליאה בפשטותה. ארבע צלחות עגולות המסודרות בקומות, בשלוש הקומות העליונות יש חורי טפטוף והצלחת התחתונה ללא חורים ומשמשת ככלי למים הנוטפים. ניתן כמובן לפרק ולהרכיב כמה קומות שרוצים והשימוש כולו קל ונוח.
המנבטה מגיעה מאיטליה והיא מפליאה בפשטותה. ארבע צלחות עגולות המסודרות בקומות, בשלוש הקומות העליונות יש חורי טפטוף והצלחת התחתונה ללא חורים ומשמשת ככלי למים הנוטפים. ניתן כמובן לפרק ולהרכיב כמה קומות שרוצים והשימוש כולו קל ונוח.
שימו לב לצבע המנבטה, הוא כמובן כהה כדי להפחית כניסה של אור.
אני מנביטה בה הכל, ונראה שהפיזור על פני הצלחות מקל על הנביטה והיא מזורזת.
מומלץ לחובבי ההנבטה.
גב, היא עלתה לי 160 שח בניצת דובדבן, אשמח לשמוע אם מישהו מצא פחות, ובתוצרת הארץ.
אני פשוט מנביט בצנצנת לחמוצים.
השבמחקמשרה את הקטניות 48 שעות במקרר, אחכ מסננן מהמים, ושם בצנצנת זכוכית גדולה יחד עם מגבת מטבח נקיה וספוגה, ומנער בכל פעם שאני נמצא במטבח. אם חסר רטיבות, מוסיף מים.
מעולה! אתה משרה יחד את כל סוגי הקטניות?
השבמחקאני אוהבת להפריד אותם, ולכן אוהבת שיש קומות וגם כל צלחת מחולקת לתאים.
שלום האם ידוע לכם איפה קונים גרעינים להנבטה בירושלים
השבמחק