יום רביעי, 18 במאי 2011

שקדים מונבטים-תענוג

בהמשך להרפתקאות ההנבטה שלי, ניסיתי גם להנביט שקדים. השריתי אותם לילה, אחר כך סיננתי את המים והכנסתי אותם לארון כשהם לחים.כעבור יומיים טעמתי והתמכרתי. טעם חלבי ומופלא, עסיסי ומפנק.
מתאים לקינוחים, לתבשילי אורז, לנשנוש ולחטיף טיולים משובח.
מומלץ בחום, נסו ותהנו.

אגב, מישהו כאן התנסה בהכנת חלב שקדים? או חמאת שקדים (טבעונית כמובן)? אשמח מאד ללמוד.

תגובה 1:

  1. נסו גם אגוזי מלך מושרים, אדיר.טיפ של מיקי.

    השבמחק