אותו המתכון המקסים לקציצות עדשים, ירקות וקינואה מהפוסט הקודם, אבל הפעם ויתרתי על הכרובית והוספתי לקינואה והעדשים המבושלות בטטה אורגנית שלמה מגוררת דק (אין צורך לבשל קודם). הקציצות השחימו יפה ויצרו מעטה פריך ושחום לקציצות. תחליף מושלם לבשר לצמחונים, ובתוספת ירקות חתוכים, מהווה ארוחה מושלמת ומנחמת.
בתיאבון!
בתיאבון!
אגב, אני מתנצלת על איכות התמונות, אני עוד לומדת... שמחה להערות והארות!
נראה יאמי..!! אנסה בבית.
השבמחקכשאני מכין קציצות דומות, אני מטגן במחבת ..
נראה לי בתנור יוצא יותר מוצלח.. השבוע אנסה..
שבוע טוב! תגיד איך יצא:)
השבמחק