יום חמישי, 2 ביוני 2011

קציצות עדשים והפעם עם בטטה

אותו המתכון המקסים לקציצות עדשים, ירקות וקינואה מהפוסט הקודם, אבל הפעם ויתרתי על הכרובית והוספתי לקינואה והעדשים המבושלות בטטה אורגנית שלמה מגוררת דק (אין צורך לבשל קודם). הקציצות השחימו יפה ויצרו מעטה פריך ושחום לקציצות. תחליף מושלם לבשר לצמחונים, ובתוספת ירקות חתוכים, מהווה ארוחה מושלמת ומנחמת.

בתיאבון!


אגב, אני מתנצלת על איכות התמונות, אני עוד לומדת... שמחה להערות והארות!

2 תגובות:

  1. נראה יאמי..!! אנסה בבית.
    כשאני מכין קציצות דומות, אני מטגן במחבת ..
    נראה לי בתנור יוצא יותר מוצלח.. השבוע אנסה..

    השבמחק
  2. שבוע טוב! תגיד איך יצא:)

    השבמחק