יום רביעי, 11 במאי 2011

עדכוני הנבטה

בהמשך לפוסט ההמשך אודות הרפתקאות ההנבטה החדשות שלי :) , הרי התוצאות:
1. חיטה-ההנבטה קלה, כמו כל האחרות, מתחיל לנבוט תוך יומיים-שלושה. והטעם-מדהים. מתוק ומופלא. חושבת לשלב את הנבטים בלחם מלא, מה דעתכם?
2. שומשום מלא-נבט בקלות, אחרי יום-יומיים, והטעם מעט מריר, מתאים לסלטים.
3. הפשתן לעומת זאת יצר מין ג'לי מוזר בכוס ההנבטה, והושלך אחר כבוד.מישהו יודע מה עשיתי לא נכון?
4.השריתי גם מיקס של כוסמת,גריסים ואורז מלא-ממש לא נבט, קצת הרקיב לעומת זאת...
אורז נחשב קשה להנבטה?

הנבטות עתידיות:מש (בא לי נבטים שמנים וגדולים) וחומוס.

יום נפלא לכולם!

תגובה 1: