יום רביעי, 27 באפריל 2011

הידד נבט שני!


עוד מתכון נפלא:
מרק ירקות ללא אבקת מרק

אורחים:(עדיפות לאורגניים במיוחד אלו שנאכלים עם הקליפה)
בטטה גדולה,קלופה, בטבעות.
כמה גזרים בינוניים, מקולפים ובטבעות.
בצל אחד קצוץ.
קישוא בינוני בטבעות.
שתי שיני שום שלמות קלופות
רבע כרוב קצוץ גס
שורש סלרי קלוף חתוך לרבעים
כמה חתיכות כרישה נקייה.
כף שמן קנולה.
מלח פלפל לפי הטעם
רבע כפית כמון טחון
חצי כפית כורכום.

סיר גדול ומים שיכסו את הסיר.

מה בתוכנית?
בסיר גדול מחממים כף שמן, כשחם מטגנים את בצל כמה דקות
מסירים מהאש ומוסיפים את שאר הירקות הנקיים והחתוכים.
ממלאים מים עד לכיסוי הירקות ומוסיפים למים את התבלינים.
אני אוהבת בשלב זה להוסיף שמיר ופטרוזיליה קצוצים, מומלץ אך לא חובה.

מרתיחים ונותנים לבעבע כשעה.
חגיגה מושלמת!!!
תהנו.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה