יום שבת, 1 באוקטובר 2011

ממתק אלטרנטיבי

בא לכם חטיף, נטול סוכר, מלא טעם, שיעשה שמח ויפנק?
הנה כמה הצעות:
*תמר ממולא אגוז מלך, אפשר לטבול בשוקולד מריר, יש כזה ללא סוכר!!!
*פופקורן בטעמים: אחרי שמכינים את הפופקורן שופכים לקערה חמאה ממומסת שאפשר להוסיף לה תבלינים, אפילו צ'ילי חריף.
*trail mix-מכירים? חטיף הטיולים החו"לניקי. בשקית  קטנה מערבבים כל מיני אגוזים ופירות יבשים .מיקס טוב יכול להיות : צימוקי אוכמניות, פקאן ושבבי קוקוס,כיד הדמיון הטובה עליכם.
*לא חטיף אבל מפנק: ימים קרים מתקרבים אלינו ואין כמו תה צמחים לרענן את היום ולנחם כשבא מתוק: כוס מפנקת עם זוטא לבנה, נענע, לואיזה או גרניום לימוני, כל כך טעים שלא צריך סוכר.


ומשהו אישי. הפוסט הזה מחליף את הפוסט הפונה לסוכרתיים שלא זכה לאף תגובה. גיליתי תוך שיטוט בבלוגים המדהימים באמת שיש פה ב101 שהפוסטים הפופולריים ביותר הם אלה שמציגים קינוחים עשירים ופוטוגניים.איך אני יודעת, כי גם אני צפיתי בהם בחדווה. ועם זאת אני מנסה לחשוב על הרגישים לסוכר, על נפגעי הסוכר, לחשוב איך אפשר להפחית את השימוש בסוכר, עם על הקושי שכרוך בדבר.אז זהו, מבטיחה לנסות לשלב כמה שיותר מתכונים כאלה פה בבלוג. ואולי אפילו להשתפר בצילומים ובכמות התמונות...





תגובה 1:

  1. איך שכחתי? ממתק חרובים. הפוטנציאל הגלום בחרוב הוא אינסופי. אמנם הממתקים שקיימים בחנויות אינם נטולי סוכר או שומן, אבל הם גיוון מזין יותר, כך הבנתי.

    השבמחק